Φυλάξεις Οικιών

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται σταθερά υψηλά κρούσματα, με αυξητική τάση, κλοπών και διαρρήξεων οικιών. Στο στόχαστρο βρίσκονται όλες οι οικίες ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας ιδιοκτητών, ανεξαρτήτως μεγέθους και σε πολλές περιπτώσεις ανεξαρτήτως ημέρας ή ώρας.

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύονται από την αστυνομία (www.astynomia.gr) επιβεβαιώνουν μια δικαιολογημένη ανησυχία που μας διακατέχει όταν, ως επί το πλείστον απουσιάζουμε, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες . Τα έτη 2018 και 2019 αναρτήθηκαν από την αστυνομία για όλη την επικράτεια  20.871 και 22.107 περιστατικά αντίστοιχα.

Δικαιολογημένα πλέον πολίτες απευθύνονται σε εταιρίες Security για την φύλαξη των οικείων τους, ιδιαίτερα όταν λόγω γάμου, βάφτισης, αρραβώνα κλπ η απουσία τους είναι δεδομένη και ευρύτερα διαδεδομένη, αφού δημιουργείται πρόσφορο έδαφος  με επιπλέον κίνητρα λόγω πιθανής ύπαρξης επιπλέον τιμαλφή και χρημάτων.      

Η προστασία της περιουσίας σας, η πρόληψη και η αποτροπή ενός δυσάρεστου και ζημιογόνου περιστατικού αποτελεί προτεραιότητα μας. Στην Icon Security γνωρίζουμε τον τρόπο, διαθέτουμε τον εξοπλισμό και αναλαμβάνουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα την ευθύνη για την προστασία της οικίας και της περιουσίας σας. 

Η τοποθέτηση προσωπικού ασφαλείας αποτρέπει σε σχεδόν απόλυτο βαθμό την πιθανότητα διάρρηξης της οικείας σας, προλαμβάνει την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και αυξάνει το αίσθημα ασφαλείας και εφησυχασμού.